POLITICA DE RETUR SI RAMBURS

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.
În plus față de dreptul de retragere menționat mai sus, ABE INVEST S.R.L vă oferă posibilitatea să returnați produsele achiziționate de pe trendissimo.ro pentru o perioadă de 30 zile de la momentul achiziționării.

Dacă produsele pe care le-ați cumpărat sunt defecte sau descoperiți că nu sunt potrivite scopului pentru care le-ați achiziționat, ABE INVEST S.R.L vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.
Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite). Transportul produselor se va face pe cheltuiala ABE INVEST S.R.L.
ABE INVEST S.R.L își rezervă dreptul de a analiza și decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitare în parte.

În cazul în care doriți să returnați produsul și să primiți contravaloarea acestuia, intrati in contul dvs si completati formularul cu următoarele informații: nume și prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original. Ambalajul original/cutia produsului (acolo unde este cazul) trebuie ambalate astfel incat sa va asigurati ca produsul ajunge in posesia noastra in aceeasi stare in care a fost trimis de dvs. evitand astfel situatiile in care produsul poate fi deteriorat la transport.

Dupa receptia si inspectia returului se va proceda la returnarea banilor prin restituire in contul cumparatorului. Daca totul este în regulă în urma verificarii produsului returnat, îți vom restitui prin transfer bancar contravaloarea produselor în maximum 14 zile calendaristice.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.