TERMENI SI CONDITII

ABE INVEST S.R.L.

Cod Fiscal: 34542324 Nr. Reg. Com: J22/910/2015 Sediu Social:STR. PRINCIPALĂ NR. CONSTRUCȚIA C1, CAMERA 2 NR. CADASTRAL 62193, REDIU, JUD. IAȘI

CONTACT

Email:contact@trendissimo.ro (timp raspuns max. 1 zi lucratoare)
Telefon: Vezi sectiunea contact
Adresa:Strada PRINCIPALĂ NR. CONSTRUCȚIA C1, CAMERA 2 NR. CADASTRAL 62193, REDIU, JUD. IAȘI
ASISTENTA CLIENTI

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ABE INVEST S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor Legea 365/2002 privind comertul electronic

ABE INVEST S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.trendissimo.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.trendissimo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ABE INVEST S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ABE INVEST S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.trendissimo.ro este detinut de catre ABE INVEST S.R.L . Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.trendissimo.ro sunt comercializate de ABE INVEST S.R.L . Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.